ajánlatkérő űrlap

[forminator_form id="1786"]
Amennyiben még nincsen tervezett dátum, azt is írjátok meg kérlek.
Megismerkedésetek történetét, vagy a közös szenvedélyetekről és időtöltésetekről is írhattok nekünk. Minden érdekel amiből kicsit jobban megismerhetünk titeket.
Az egyedi fogadalom egyre elterjedtebb szokás. Sokkal bensőségesebb hanganyag készülhet a filmetek alá, ha tesztek egymásnak. Mi bátran javasoljuk, de csak ha szeretnétek. Amennyiben nem szerettek szerepelni élőben, úgy felmondhatjátok egymásnak a kreatív forgatáson is egy levélről felolvasva akár kettesben. Nyitottak vagyunk minden megoldásra és az is teljesen rendben van, ha nem vágytok ilyen mélységű storytellingre a filmetekhez.
Ha nem hangzik el egyedi fogadalom az esküvő során, akkor is remek történetmesélő eszköz lehet egy szülői beszéd melyet átjár a szeretet. Megemlítheti anyuka vagy apuka a szülői lét nehézségeit, és azt az örömöt és elmúlást melyet az új családtag befogadása jelent számukra. Ezek a beszédek igen megindítóak tudnak lenni. Viszont szükséges tudnunk, hogy pontosan ki és mikor fog beszélni, hiszen adott esetben mikrofonnal vagy fénnyel is eltudjuk látni az illetőt.
A filmetek történetéhez kellenek ezek a felvételek. Remek kiegészítői lehetnek egy egyedi fogadalomnak, vagy bármilyen beszédnek ezek a közös pillanatok.
Ide írjátok le a fotográfus, zenész, ceremóniamester, vőfély, pap, anyakönyvvezető, szertartásvezető, dekoros, minden olyan szolgáltató elérhetőségét akivel kapcsolatba kerülhetünk. Néhányukkal az esküvőtök előtt telefonon/emailben konzultálunk a közös munkát illetően.
Valamelyik felületünkön használnánk fel. Weboldal, Youtube, Instagram, Facebook, Vimeo, TikTok, vagy más social media felületek. Kizárólagosan értékesítés és edukációs vagy kommunikációs célra a jövőbeni ügyfeleinknek. Az ilyen jellegű felhasználás engedélye fontos lehet számunkra, segíti, hogy tovább űzhessük ezt a hivatást. Ha nem látják a leendő ügyfelek filmjeinket, akkor új ügyfeleink sem lesznek. Természetesen igyekszünk egy kissebb mértékű kedvezménnyel is meghálálni az ilyen típusú segítségeteket az árajánlatban is látható módon.
Nem kötelező kitölteni, de segítség számunkra és egyfajta piackutatás is.