ajánlatkérő űrlap


Megismerkedésetek történetét, vagy a közös szenvedélyetekről és időtöltésetekről is írhattok nekünk. Minden érdekel amiből kicsit jobban megismerhetünk titeket.
Az egyedi fogadalom ma már teljesen bevett szokás. Sokkal megindítóbb hanganyag készülhet a filmetek alá, ha belevágtok. Mi bátran javasoljuk amennyiben szeretnétek. Amennyiben nem szerettek szerepelni, úgy felmondhatjátok egymásnak a kreatív forgatáson is egy levélről felolvasva akár. Nyitottak vagyunk minden megoldásra és arra is, ha nem kerül sor ilyen típusú fogadalomra.
Ha nem hangzik el egyedi fogadalom az esküvő során, akkor is remek történetmesélő eszköz lehet egy szülői beszéd melyet átjár a szeretet. Megemlítheti anyuka vagy apuka a szülői lét nehézségeit, és azt az örömöt és elmúlást melyet az új családtag befogadása jelent számukra. Ezek a beszédek igen megindítóak tudnak lenni. Viszont szükséges tudnunk, hogy pontosan ki és mikor fog beszélni, hiszen adott esetben mikrofonnal vagy fénnyel is eltudjuk látni az illetőt.
A filmetek történetéhez kellenek ezek a felvételek. Remek kiegészítői lehetnek egy egyedi fogadalomnak, vagy bármilyen beszédnek ezek a közös pillanatok.
Ide írjátok le a fotográfus, zenész, ceremóniamester, vőfély, pap, anyakönyvvezető, szertartásvezető, dekoros, minden olyan szolgáltató elérhetőségét akivel kapcsolatba kerülhetünk. Néhányukkal az esküvőtök előtt telefonon/emailben konzultálunk a közös munkát illetően.
Valamelyik felületünkön használnánk fel. Weboldal, Youtube, Instagram, Facebook, Vimeo, TikTok. Az anyagot becsületsértő vagy felnőtt tartalommal kapcsolatos felhasználásre természetesen eszünk ágában sincs felhasználni. Kizárólagosan értékesítés és kommunikációs célra a jövőbeni párjainknak.
Nem kötelező kitölteni, de segítség számunkra és egyfajta piackutatás is.