Történeteink

Klaudia és Walter szerelmi története

Vimeo Videó beágyazása

Klaudia és Walter romantikus szerelmi története és fogadalma az osztrák alpokban. Elkapott minket egy hatalmas vihar a hegyekben. A kamera kijelzője sajnos beázott, de semmi nem tántoríthatott el attól, hogy életem egyik legkedvesebb történetét örökítsem meg. Olyan boldog voltam amikor felkértek erre a megtisztelő feladatra, hogy ezt a boldogságot és kalandvágyat azóta is keresem, Szenvedély és forróság. Elementáris energiák jellemzik filmüket és őket. Talán az ő “first look” pillanatuk volt eddig a legkedvesebb nekem. Semmi nem volt ideális vizuális szemmel tekintve amikor felvettük, deles nyári nap tűzött bele az objektívemen keresztül a kamerám szenzorába, lapos és jellegtelen fényeket kaptunk, de ahogy a szél belekap Klaudia ruhájába és Walter elérzékenyül szerelme látványától, számomra is örök emlék maradt.

Niki és Dániel története

Vimeo Videó beágyazása

Niki és Dániel történetében egy hosszú út mélységeit és magasságait ismerhetjük meg. Esküvőjük már a nyári forróság utáni hűvösebb évszakban került megszervezésre. Őszinte és bensőséges fogadalmuk kíséri végig a filmet. A kreatív forgatás az esküvő utáni időszakban történt, Csákvár területéhez közeli fenyvesben, illetve egy hegytetőn. Süvítő hideg szélben mentek fel egyre magasabbra, hogy megtegyék fogadalmukat egymásnak, távol az esküvői kavalkádtól. Egy gyönyörű napsütötte magányos fa árnyékát jelöltük ki végül, mert olyan hatalmas szél volt, hogy félő volt, a hegytetőn már nem tudunk jóminőségű hangot rögzíteni, illetve nem szerettem volna ha esetleg megfáznak. Hálás vagyok, hogy részese lehettem a történetüknek mint mesélő.

Juli és Ferenc

Vimeo Videó beágyazása

Juli és Ferenc egy igazán különleges és szenvedélyes életvidám pár. Az esküvőjük Augusztus 20-ára esett, és abban az időben hatalmas zivatarok tomboltak mindenhol. Én aggódtam, hogy mi lesz így a filmmel, hiszen a kerti lampionos és Zsámbéki Romtemplom esküvői koncepciót, meg kellett változtatni az utolsó pillanatokban, de ahogy láttam az izgatottságot a barátaikon és családtagjaikon ahogyan szorgosan dekorálják a sátrakat éreztem, hogy valami különlegesnek lehetek a része. A kézzel készült dekoráció egyszerűsége és az emberek könnyed hangulata, bearanyozta a borús és esős napot. Ferenc és Juli pezsgő szenvedélye az esküvő partiján végig jelenvolt a különnapos kreatív forgatás alatt is, így igazán könnyű volt előhozni belőlük az őszinte és fesztelen közös pillanatokat. Igazából megközelítőleg nulla instrukcióra volt szükség. Egyszerűen csak önmaguk voltak. Így voltak tökéletesek.

Vimeo Videó beágyazása

Luca és Kristóf esküvője

A tihanyi Vinarius birtokon, varázslatos környezetben tarthatta meg Luca és Kristóf szerelmük beteljesülésének napját. Kristóf családja egy autentikus sváb zenei fellépéssel zárta a templomi szertartást. A Tihanyi Bencés Apátságot éppen állványokkal vették körül az akkor zajló felújítási munkálatok miatt, ennek ellenére a szertartás után, Luca odaléphetett szerelméhez a süvítő szélben. Megélhették kettejük pillanatát. A jelenet hátteréül a balatoni táj, a süvítő szél és borús fellegek szolgáltak. Itt történt, hogy feleségem a szökőkútba zuhant, miközben a kivonulás közben képeket készített az ifjú párról a Vinarius teraszán.

Régebbi történeteink...

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása