Rólunk, a mi családunk története.

Fák közötti életforma

A nagyváros zsúfolt és feszült világa elől menekülve kis három fős családunkkal, igyekszünk meglelni vidéken otthonunkat és életterünket. Szükségünk van a nyugodt alkotói környezetre, mert a természetben fellelhető formációk és fény árnyék játékok pozitívan hatnak a lélekre és a képzelőerőre. Az a hosszútávú célunk, hogy innen járjuk az országot és Európát, meghitt és bensőséges történeteket készíteni, majd térnénk vissza nyugodt kis dolgozószobánkba a természet lágy ölére. 

Van egy kislányunk Boglárka, és ha egyszer fiúnk születik, akkor Botond lesz a neve. Nálunk a B betű családi hagyomány, aminek igazából semmi értelme azon túl, hogy megerősíti lélekben a családi egységet. Szeretnénk ha gyermekeink a kerti ágyásban játszanának a zöldségek és gyümölcsök között és megtapasztalnák még fiatalon a természet teremtő erejének csodáját a saját szemükkel.

Út a filmgyártásba

Hálásak vagyunk azért, hogy művészeti és kreatív alkotó munkánk lehet. Sok áldozattal jár ez az életforma és sokszor rossz érzéssel is, de fájdalom nélkül nem volna érzékelhető ami szép és ami örömteli. Pont úgy, ahogyan a fény nem volna látható a sötétség nélkül. A fény és az árnyékok összjátéka alkotja a képet.

Bence története:
Esetemben a filmgyártás gyerekkorban kezdődött apuka családi kézikamerájával. Semmire nem volt jó igazából de úgy éreztem, hogy hirtelen mozifilmeket készíthetek vele egy kis gyakorlással. Vicces elgondolás, azóta is rengeteg  önfejlesztést igényel a gyártási folyamat. A gyerekkori álom naivitása indított el ezen az úton, és hajt mind a mai napig. Éjszakánként ha éppen nem dolgozok, szakmai anyagokra ringatom álomba magamat sorozatnézés helyett. Amellett, hogy munka és sokszor irgalmatlan nehéz és kényelmetlen megoldhatatlannak tűnő helyzetek vannak, hatalmas öröm amikor a filmek megtekintése után tudom, micsoda érzéseket tudtam megmozdítani a nézőben. Szerintem ez egy csoda. Dolgoztam kislányom születése után kisvárosi televízióban, de youtube tartalomgyártóként is évekig tevékenykedtem. Itt egész szép sikereket értem el, de nem ez volt az én utam. Néhány éve szabadúszó vállalkozóként dolgozok és a jövő építésén munkálkodok a családom számára.

Álmom, hogy egy olyan családi vállalkozást hozzunk párommal létre, ahol azzal foglalkozhatunk ami gyermekkorunk óta motivál és folyamatos megújulásra és fejlődésre sarkall. Számomra a film egy varázslatos kommunikációs forma, hiszen itt egyesül a hang és a kép kapcsolódásai és összessége érzékeny és magával ragadó történetté.  Sokféle területen kipróbáltam már magam a filmgyártáson belül, de az esküvők műfajában érzem leginkább azt ami megfog jelenleg. A szeretetet. 

218997119_375402333927363_3407155412080709206_n
felszerelést cipel Bence
drón felszállás az éjszakában